Menu

SKAT tilbyder løbende gratis informationsmøder og webinarer for nye og etablerede virksomheder, samt for revisorer.

  • Informationsmøder foregår som fysiske møder og tilbydes over hele landet. Er I flere deltagere fra samme virksomhed, skal I tilmelde jer hver især.
  • Webinarer er informationsmøder, som foregår med video- og PowerPoint-præsentation over internettet, hvor du kan stille spørgsmål og få svar via en chatfunktion.
  • Vejledningsmøder foregår på telefonen eller som fysisk møde.

Tilbud til virksomheder

Tilbud til enkeltmandsvirksomheder

SKAT tilbyder informationsmøder og webinarer til enkeltmandsvirksomheder, der er registreret for moms. På informationsmøderne og webinarerne får du en introduktion til, hvad du skal vide i forhold til skat og moms.

Vi anbefaler, at du som ny virksomhedsejer først deltager på informationsmødet Ny virksomhed - hvordan gør jeg? og derefter på mødet Regnskab og fradrag - hvordan gør jeg?

I starten af 2017 vil SKAT også have tilbud til nyregistrerede selskaber.

Tilbud til alle virksomheder

SKAT tilbyder med mellemrum også informationsmøder om specifikke emner såsom moms, lønsum, online handel, toldprocedurer m.v. 

Har du meget specifikke spørgsmål, der ikke kan besvares ved et informationsmøde eller webinar, eller er du ikke i målgruppen for vores informationsmøder, kan du bede om et individuelt vejledningsmøde.

Se vores aktuelle informationsmøder og webinarer

Bestil et vejledningsmøde

Tilbud til revisorer

Hvert efterår tilbyder vi informationsmøder for revisorer om aktuel lovgivning på skatte- og momsområdet. Vi tilbyder også med mellemrum informationsmøder om specifikke emner som insolvensregler, dødsbo, punktafgifter og told.

Du kan tilmelde dig efterårets revisormøder fra den 8. september 2016. Fra den 6. oktober kan du hente den præsentation, vi viser på møderne.

Se vores aktuelle informationsmøder og webinarer

For uddybende og fyldestgørende juridisk information, se den juridiske vejledning.
Vis printvenlig udgaveVis som PDF
Fik du svar på dine spørgsmål?