Vi søger nye kolleger, som vil være med til at skabe fremtidens skatteforvaltning.
Se de ledige job, kom tættere på vores arbejdsplads og bliv klogere på karrieremulighederne i de 7 nye styrelser.

Se ledige job

Alle kender SKAT...
Men der er ikke så mange, der ved, hvad SKAT er for en arbejdsplads.

 

Vores arbejdsplads

Ansat i SKAT.

Medarbejderfortællinger

7 gode grunde

Der er mange gode grunde til at arbejde i SKAT. Her finder du de første syv.

 

1. Et stærkt fagligt miljø

I SKAT er faglige udfordringer en naturlig del af hverdagen, og du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer. Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor der er mange kolleger inden for dit arbejdsområde, som du kan sparre med i hverdagen.

2. Stort ansvar og karrieremuligheder- i hele Danmark

Som ny medarbejder i SKAT får du relativt hurtigt et stort ansvar. Mange får det faktisk lige fra starten af deres ansættelse. Det er både udviklende og motiverende. Vi er en landsdækkende organisation med mange forskellige og ofte komplekse opgaver. Ambitiøse medarbejdere, som viser, at de kan og vil, har derfor gode muligheder for at udvikle sig og gøre karriere i SKAT.

3. Mulighed for at gøre en forskel

Som medarbejder i SKAT er du med til at løse en opgave, som er vigtig for hele vores samfund. Hvis du brænder for at kunne gøre en forskel for andre mennesker, har du muligheden i SKAT.

4. Respekt for det hele menneske

I SKAT er en forståelse for, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritid. Vi tilbyder - i videst muligt omfang - arbejdsforhold, som passer til den enkeltes liv. Og vi tror på, at frihed under ansvar giver størst værdi for alle.

5. Fokus på nærværende ledelse og gode kolleger

I SKAT dyrker vi det stærke samarbejde med gode kolleger. Det er vigtigt, alle oplever, de har en nærværende og engageret chef. Derfor er vi optaget af at styrke grundlaget for god ledelse, så du som medarbejder bliver involveret i tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver og løbende får feedback og anerkendelse af din arbejdsindsats.

6. Et match for mange

Vi vægter mangfoldighed, både hvad angår alder, uddannelse og baggrund. Vi har både brug for den nyuddannede, der skal prøve kræfter med sit første job og den erfarne medarbejder, der kommer med solid viden og praktisk erfaring fra andre offentlige eller private virksomheder.

7. En god samlet pakke

På lønområdet har vi ikke altid mulighed for at konkurrere med det private erhvervsliv. Men vi kan tilbyde udfordringer, ansvar og fleksibilitet. Og så får du en god pensionsordning, som ikke er en selvfølge alle andre steder.