Har du lyst til at hjælpe til med at udvikle nye løsninger for Skattestyrelsen? Så har du nu chancen for at melde dig ind i vores kundepaneler.

Vi vil gerne høre din mening om en række ideer og konkrete løsninger. Det kan være alt fra nye apps, forbedringer i TastSelv til forslag til lovændringer.

Vi vil løbende udvikle, tilpasse og skrotte idéer på basis af tilbagemeldingerne fra panelerne.

Det vigtigste kriterie for at deltage er, at du er engageret og interesseret i at deltage i vurderingen af en række nye løsninger.

I praksis foregår det sådan, at vi en gang imellem sender dig en mail med et spørgeskema. Spørgeskemaet vil typisk vise skærmbilleder som eksempler på en ny idé. Typisk vil det tage 5-10 minutter at svare, og du vælger fra gang til gang, om du har lyst til at deltage.

Foruden disse spørgeskemaundersøgelser kan du også melde dig til at komme forbi Skattestyrelsens adresser og deltage i brugertests eller interviews om vores ideer til nye løsninger.

Vi håber meget, at du har lyst til at være med.

Tilmeld dig et kundepanel

Når du har tilmeldt dig et panel, vil du inden for en uge modtage en bekræftelse på din tilmelding og fremover modtage spørgeskemaundersøgelser.

Har du spørgsmål til panelerne, er du velkommen til at kontakte Marlene Reimars Andersen på marlene.andersen@sktst.dk eller 72 37 01 61.

skat.dk er Skatteforvaltningens digitale indgang til selvbetjening og vejledning om skatter og afgifter