Rubrikken omfatter

Renteudgifter fra et studielån i Statens Administration. (Er overdraget til Udbetaling Danmark pr. 1. oktober 2016).

Du kan først trække renterne fra, når du er begyndt at betale lånet tilbage. Det gælder også for de renter, der løber på i løbet af studietiden.

Hvis du er begyndt at indbetale frivilligt, før du skulle være begyndt på det ifølge aftalen om tilbagebetaling, kan du trække rentedelen af de frivillige betalinger fra.

Rubrikken omfatter ikke

Renter af statsgaranterede studielån i et pengeinstitut skal stå i rubrik 44. Klik på lommeregneren ud for rubrik 44, hvis du vil oplyse i rubrikken.

Du bør tjekke de indberettede beløb

Vi får oplysningerne fra Udbetaling Danmark. Du kan se dem ved at klikke på det fortrykte beløb ud for rubrikken. Her får du muligheden for se en specifikation.

Du kan ikke selv ændre det fortrykte beløb

Hvis du er uenig i beløbet, kan du bede Udbetaling Danmark lave en ny indberetning. Når indberetningen er ændret, får du en ny årsopgørelse. Du får besked via mail, SMS eller brev.

Hvis Udbetaling Danmark ikke kan lave en ny indberetning, skal du kontakte Skattestyrelsen med dokumentation for ændringen.

Du skal trykke på det fortrykte beløb ud for rubrikken. Her får du muligheden for at sende os en mail med dokumentation.