Dato for udgivelse
19 May 2008 11:00
Resumé

SKAT digitaliserer videre og borgerne kan nu i TastSelv rette årsopgørelser og selvangivelser efter fristens udløb. Før i tiden krævede den slags et brev eller en e-mail til SKAT.


Den 1.maj udløb fristen for at selvangive, men det hænder, at man pludselig kommer i tanke om ting, man skulle have haft med. Før i tiden ville det betyde breve eller mails med bilag til SKAT, men nu kan glemsomme borgere blot benytte TastSelv til at foretage rettelser og tilføjelser til årsopgørelsen og selvangivelsen efter fristen henholdsvis den 1. maj og den 1. juli.

- Med den nye funktion i TastSelv kan borgerne nu slippe for at skulle finde en masse bilag frem og måske en tur i postkassen. Samtidigt giver det os mulighed for at reagere langt hurtigere, så langt de fleste vil få en ny årsopgørelse i løbet af 8 - 14 dage, siger Richard Hanlov, der er fagchef i SKAT.

For alle med frist den 1. maj 2008 åbnes der for at kunne foretage rettelser eller tilføjelser via TastSelv på skat.dk fra og med den 19. maj 2008. Der lukkes igen den 1. marts 2009.

For modtagere af den udvidede selvangivelse og modtagere af oplysningskort/årsopgørelse med frist den 1. juli 2008, åbnes der for rettelser eller tilføjelser via TastSelv på skat.dk den 2. juli 2008, og lukkes igen den 1. marts 2009.

- Fordelene ved at bruge TastSelv er nu blevet endnu tydeligere. Og det har borgerne også indset. Lysten til at bruge TastSelv er nærmest eksploderet i forhold til sidste år. Mere end tre millioner danskere har allerede i år været på TastSelv mod 1,5 millioner sidste år, siger Richard Hanlov.

Læs mere om den nye mulighed i TastSelv her.

Yderligere oplysninger: Journalister: 7237 0900; borgere: 7222 1818