Dato for udgivelse
24 Sep 2008 09:43
Resumé

I samarbejde med andre myndigheder vil SKAT i den kommende tid gennemføre en større Fairplay-kontrolkampagne mod sort arbejde og socialt bedrageri.


Igen i år gennemfører SKAT en kampagne mod sort arbejde og socialt bedrageri mod udvalgte brancher.

- Kampagnen rettes mod en bred vifte af brancher i hele landet. Målet er at begrænse det sorte arbejde og få Fairplay, hvor virksomhederne spiller med åbne kort, siger Tage Christensen, der er kontorchef i SKAT.

På skat.dk kan man se hvilke byer og brancher SKAT har planlagt at besøge, og hvornår de enkelte brancher kan forvente at få besøg.

- Vi spiller med åbne kort og fortæller, hvornår man kan forvente et kontrolbesøg. Det er nyt, og udspringer af en ide om, at virksomhederne skal have mulighed for at vise, at de ønsker at følge spillereglerne, før SKAT tager kraftigere midler i brug, forklarer Tage Christensen.

Kampagnen følges på vej af nogle tv-spots i OBS hen over efteråret. Med spottene ønsker SKAT at kæde indsatsen til det, vi alle sammen får for skattepengene.

- Vi vil med kampagnen vise, at der er en sammenhæng mellem skattebetalingen og velfærdsydelserne, og dermed at det nytter at spille efter reglerne, fortæller Tage Christensen.   

Yderligere oplysninger: Journalister: 72 37 09 00; virksomheder: 72 22 18 18