Dato for udgivelse
21 Oct 2008 14:22
Resumé

Forskudsopgørelserne for 2009 vil være opgjort uden SP-bidrag. Fra den 10. november kan forskudsopgørelserne ses i Skattemappen.


Regeringen, Dansk Folkepart og Liberal Alliance har indgået en aftale om ikke at genindføre SP-bidraget fra 2009. Forskudsopgørelserne for 2009 vil alle være opgjort uden SP-bidrag.

- Vi var gået i gang med at danne alle forskudsopgørelser, men vi nåede heldigvis at få stoppet dem inden de nåede ud til borgerne. Vi starter nu forfra, så alle får en forskudsopgørelse uden SP-bidrag, fortæller Klaus Østergård Jensen, der er kontorchef i SKAT.

Aftalen medfører at forskudsopgørelserne bliver en uge forsinket og først vil kunne ses i Skattemappen på skat.dk fra den 10. november. Samtidig starter postudsendelsen af forskudsopgørelserne til de borgere, der har valgt at modtage opgørelsen på papir.

Skattekortet er ikke længere vedhæftet forskudsopgørelsen, men er blevet digitalt og sendes i stedet direkte til arbejdsgiveren mv. Ændringer af oplysningerne via f.eks. TastSelv sendes i fremtiden direkte til arbejdsgiveren.    

Yderligere oplysninger: Journalister: 72 37 09 00; borgere: 72 22 18 18