Dato for udgivelse
15 Apr 2011 15:36
Resumé

SKATs IT- leverandør CSC er ramt af en arbejdsnedlæggelse blandt deres kundeservicemedarbejdere - det påvirker i første omgang SKATs  ind- og udbetalingssystemer.


Arbejdsnedlæggelsen hos SKATs IT-leverandør CSS kan betyde at virksomhederne muligvis kan komme til at opleve problemer med f.eks. at indbetale via PBS og få udbetalt deres tilgodehavende fra SKAT. Det er stadig muligt at angive via TastSelv og betale via pengeinstitutter og Netbank.

 Det er vigtigt at pointere, at ingen data bliver væk, men at overførslen eller udbetalingen vil blive gennemført, så snart systemerne er oppe at køre igen.

Straks SKAT blev opmærksom på problemet, blev der taget kontakt til CSC med henblik på at få sikkerhed for, hvornår problemerne er løst. Det er desværre ikke på nuværende tidspunkt muligt at give et tidspunkt for, hvornår problemerne er løst. SKAT vil løbende sørge for opdaterede oplysninger herom på www.skat.dk på forsiden under TastSelv Erhverv.

- Vi har søgt at få en garanti for, hvornår borgere og virksomheder kan gennemføre deres betalinger og få udbetalt eventuelle tilgodehavender. Det har CSC ikke kunne give her fredag eftermiddag. SKAT har over for CSC pointeret, at vi finder denne situation aldeles utilfredsstillende. Vi har også gjort det klart for CSC, at såfremt problemet får økonomiske konsekvenser, vil disse i videst muligt omfang blive pålagt CSC, siger departementschef Peter Loft, Skatteministeriet.

Yderligere oplysninger: Journalister: 72 37 09 00; virksomheder: 72 22 18 18