Dato for udgivelse
27 May 2013 11:42
Til
Arbejdgivere og andre der indberetter til eIndkomst
Sagsnummer
eIndkomst
Resumé

På grund af IT-omlægning er eIndkomst lukket fra den 14. juni 2013 kl. 00.01 til den 17. juni 2013 


Driften af offentlige IT-systemer skal med visse mellemrum i udbud, for at få den bedste driftskvalitet til den bedste pris. Resultatet af et sådant udbud betyder, at driften af eIndkomst samles hos én leverandør i juni 2013.

Samling af driften hos én leverandør betyder samtidig omlægning til en ny IT-platform. 

Lukkeperiode
eIndkomst er som følge af omlægningen lukket for al trafik fra fredag den 14. juni 2013 kl. 00.01. Der åbnes i løbet af mandag den 17. juni 2013. Nærmere tidspunkt bliver udmeldt på eIndkomsts driftslog.

Skal du foretage lønberegning i lukkeperioden eller lige efter den 17. juni, anbefaler vi, at du har afhentet eSkattekort på nye medarbejdere senest den 12. juni.  eSkattekort via eIndkomst online-systemet, skal hentes senest den 13. juni.

Online via TastSelv Erhverv
Der er ingen adgang til eIndkomst via TastSelv Erhverv i lukkeperioden.  

TastSelv Borger
Der er ikke adgang til "Søg i indkomstoplysninger" i TastSelv Borger i lukkeperioden. Løsningen viser normalt arbejdsgivernes indberettede indkomstoplysninger og de eSkattekort, der er bestilt, for den enkelte medarbejder.

Mere information
Hvis der opstår driftsproblemer ved omlægningen, bliver det meddelt på eIndkomsts driftslog, som du finder på skat.dk/eIndkomst

For virksomheder, der i dag indberetter via MQ eller EDI
Virksomheder, der i dag indberetter via MQ eller EDI, er kontaktet direkte og har fået særlige retningslinjer.