Dato for udgivelse
18 Nov 2013 12:39
Resumé

I dag skydes Danmarks Vækst- og Iværksætteruge - Uge 47 - i gang. SKAT deltager også i år i den landsdækkende iværksætterkampagne. SKAT er klar med vejledning og hjælp til alle, der drømmer om at starte egen virksomhed eller se deres virksomhed vokse. Der er særligt stor interesse for SKATs webinars.


I uge 47 kan iværksættere og virksomheder i vækst møde SKAT til informationsmøder, mini-konferencer og såkaldte webinars landet over. SKAT har tilbud om opstartskurser målrettet nystartede virksomheder. For virksomheder med ambitioner om vækst er der temamøder om handel på det internationale marked. Vil man dykke dybere ned i enkelte emner, tilbyder SKAT som noget helt nyt mere målrettede webinars.

- I Danmarks Vækst- & Iværksætteruge har vi omsat vores viden om iværksætteres udfordringer til en række tilbud om vejledning og hjælp til små virksomheder. Der er noget til alle - lige fra iværksætterspirer og til veletablerede direktører med vækstambitioner. Vi tror nemlig på, at god vejledning og viden om hvor man kan få hjælp, er en genvej til succes, siger Karin Bergen, der er fungerende direktør for Kundeservice i SKAT.

Som noget helt nyt, har SKAT brugt Uge 47 som anledning til at lancere målrettede webinars. Et webinar er et webbaseret seminar, hvor der kan deltage op til 100 iværksættere og virksomheder på én gang, og hvor det også er muligt at stille spørgsmål undervejs.

- Det er helt nyt, at vi i SKAT tilbyder webinars. Vi kan se, at vi med webinars har ramt en undervisningform, som virksomhederne efterspørger. Mange webinars er allerede overtegnede, og vi har derfor oprettet nye hold. Men man skal være hurtig, for vi kan se, at de hurtigt bliver fyldt, siger Karin Bergen.  

Når SKAT skyder ugen i gang, sker det sammen med andre erhvervspartnere i en fælles indsats for alle iværksættere og virksomheder i vækst. I København og Århus samarbejder SKAT fx med Erhvervsstyrelsen om at klæde virksomheder på til det internationale marked.

Se SKATs arrangementer på skat.dk/kursus. Læs også mere om iværksætterugen på uge47.dk.

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion tlf.72 37 09 00

 

Faktaboks:
I uge 47 - fra 18.- 22. november - afvikles kampagnen: Danmarks Vækst- og Iværksætteruge. Det er 6. gang den gennemføres. Den skal inspirere flest mulige til at søsætte egne virksomheder og få etablerede virksomheder til at vokse.

Erhvervs- og Vækstministeriet står bag kampagnen sammen med ca. 35 partnere, herunder bl.a. SKAT. Med initiativet i uge 47 ønsker de mange parter bag kampagnen at vise, hvordan det er muligt at få succes som iværksætter og få sin virksomhed til at vokse.

Man kan læse mere om kampagnen på uge47.dk.

skat.dk/kursus kan man se en oversigt over SKATs informationsmøder og webinars både for uge 47, men også kommende møder.