Dato for udgivelse
04 Sep 2014 11:29
Til
Virksomheder der har foretaget køb i 2013, der berettiger til refusion af udenlandsk moms
Sagsnummer
-
Ved spørgsmål, kontakt
72 22 18 18
Resumé

Nyhedsbrevet er en appel til danske virksomheder om at ansøge om momsrefusion i god tid. Op til fristen 30. september er der meget pres på processerne omkring momsrefusion.


Fristen nærmer sig

Fristen for at søge om momsrefusion for køb foretaget i 2013 er 30. september 2014. SKAT opfordrer til at søge i god tid. Hvis man venter til uge 39-40 er der øget risiko for at ansøgningen ikke kommer frem til refusionslandet rettidigt. Der er altid pres på systemet, SKATs telefoner og SKATs IT-leverandør op til fristen.

Hold øje med e-mailkvitteringen

Når en ansøgning er færdigudfyldt får man en kvittering på skærmen fra systemet. Hvis ansøgningen overholder formkravene vil SKAT sende ansøgningen videre til refusionslandet. Når dette sker, vil ansøger modtage en e-mailkvittering. Har man ikke modtaget e-mailkvitteringen inden for 24 timer, bedes man kontakte SKAT.

Før du går igang

De fleste klarer sig selv når der ansøges om refusion af moms. Systemet guider i høj grad ansøger igennem processen trin for trin. Men hvis du ikke har prøvet det før eller det er lang tid siden sidst, er det en god idé at forberede sig ved at læse de informationer og vejledninger der er på SKATs hjemmeside.