Når du bruger LetLøn, skal du betale am-bidrag, A-skat og ATP til LetLøn og ikke til din skattekonto. Feriekonto sender dig opkrævning på feriepenge, hvis du har valgt Feriekonto som feriepengeudbetaler.

Hvis du indberetter via LetLøn, kan du vælge mellem at betale på 2 måder: Overførselsservice eller netbank.

Betaling via Overførselsservice

Når du er tilmeldt Overførselsservice, kører betalingen af A-skat, am-bidrag og ATP automatisk, når du har godkendt en beregning i LetLøn.

Se hvordan du tilmelder dig Overførselsservice under punktet Sådan tilmelder og afmelder du betaling- Letløn.

Betaling via netbank

Vi sender dig hver måned en mail med opkrævning på A-skat og am-bidrag. Du får opkrævningen ca. 4 hverdage før betalingsfristen.

Du betaler via din netbank ved at bruge den unikke betalingslinje, der står på opkrævningen. Du kan derfor ikke genbruge en tidligere betalingslinje.

Du finder opkrævningen ved at logge på TastSelv Erhverv og vælge Kontakt > Meddelelsesarkiv.

Corona: Tilbagebetaling af A-skattelån

Hvis du har fået et A-skattelån i forbindelse med Covid-19, skal du betale lånet tilbage til tiden. 
HUSK: Indberetter du for sent, så du får en foreløbig fastsættelse, skal du betale dit A-skattelån tilbage med det samme!

Se vores frister og betingelser for A-skattelån.

Under Afregningsoplysninger finder du virksomhedens mellemregningskonto (M-konto).

Her bliver dine indberetninger og betalinger til LetLøn bogført. Det er også her, du finder dine betalingsspecifikationer. På M-kontoen kan du søge oplysninger for en periode, et beløb eller for et cpr-nr.

Hvis du ikke har betalt beløbet, eller hvis du har betalt direkte til skattekontoen i stedet for til LetLøn, vil der på M-kontoen stå teknisk udligning ud for beløbet. 

Læs mere om satser og frister for indberetning og betaling til ATP (virk.dk).

Har du betalt A-skat og am-bidrag rettidigt, kan du først se angivelserne og indbetalingen ca. 5-6 hverdage efter betalingsfristen på virksomhedens Skattekonto.

Rykkerbrev fra LetLøn

Har du modtaget et rykkerbrev for manglende betaling af A-skat, am-bidrag og ATP, skal du betale beløbet til den betalingslinje, som står i brevet. 
Er du kommet til at indbetale beløbet til Skattekontoen og kan se beløbet på din Kontostatus, skal du ikke indbetale beløbet igen. 

Fremgår der manglende betaling af ATP i rykkerbrevet, skal du få det betalt til den betalingslinje, som er i brevet. Ellers vil du senere modtage en rykkerskrivelse fra ATP. 


Har du ikke mulighed for at betale A-skatten og am-bidrag, kan du søge om at få oprettet en betalingsordning på Skattekontoen. 

Du kan først oprette betalingsordningen, når dine angivelser for A-skat og am-bidrag fremgår på Kontostatus. 
Der kan godt gå ca. 14 dage. 

Læs mere om oprettelse af betalingsordning.

For uddybende og fyldestgørende juridisk information, se Den juridiske vejledning.