I TastSelv Erhverv kan du give dine medarbejdere eller rådgivere adgang til din virksomheds Skattekonto.

Giv medarbejdere eller rådgivere adgang til din Skattekonto

Hvis du logger på TastSelv Erhverv med NemID medarbejdersignatur, skal du først give dine medarbejdere eller rådgiver adgang til virksomhedens Skattekonto. Det gør du under punkterne  Profil- og kontaktoplysninger → Rettigheder og adgange til TastSelv.

Du kan herefter tildele dine medarbejdere eller rådgiver forskellige roller:

    • Skattekonto: Med rollen Skattekonto giver du andre lov til at udføre alle tilgængelige funktioner på Skattekontoen. Rollen giver du typisk til den, der skal kunne agere på din virksomheds vegne.
    • Se Skattekonto: Med rollen Se Skattekonto får andre kun lov til at se enkelte funktioner på Skattekontoen, men kan ikke foretage ændringer.

Hvis du logger på TastSelv Erhverv med TastSelv-kode, har du adgang til alt i Skattekontoen og i TastSelv Erhverv i øvrigt. Du kan altså ikke give særlige rettigheder til udvalgte medarbejdere, når du logger på med TastSelv-kode.

Med en TastSelv-kode kan du dog stadig autorisere rådgivere eller revisorer til at få adgang til virksomhedens Skattekonto.

Du kan give din revisor adgang til Skattekontoen via Revisorordningen i TastSelv Erhverv. Det kræver, at din revisor tilmelder sig Revisorordningen i TastSelv Erhverv, og at du bagefter autoriserer revisoren. Han eller hun kan herefter også give eventuelle medarbejdere adgang.

For uddybende og fyldestgørende juridisk information, se Den juridiske vejledning.