Blanketnr.
29.110
Formål med blanketten

Blanketten skal anvendes af storkunder til at indsende oplysninger til skattestyrelsen om de tinglyste pant, som virksomheden har angivet, som godtgørelsesberettiget i forbindelse med optagelse af lån til brug for udskiftning af olie- og gasfyr. Blanketten vedrører kun de godtgørelser, der er implementeret ved Lov nr. 369 af 02.04.2023 Lov om ændring af tingslysningsafgiftsloven og ejendomsvurderingsloven.

Blanketten skal bruges til at sende de opgørelser over godtgjorte tinglysninger, som er nævnt i tinglysningsafgiftslovens § 25, stk. 5. 
Opgørelserne over godtgjorte tinglysninger skal foretages hver måned i forlængelse af, at der er angivet godtgørelse via TastSelv Erhverv. 

Hvad skal du have klar?
For at udfylde blanketten skal du have følgende klar:
•    Dato og løbenummer for det tinglyste pant.
•    Størrelsen på det godtgjorte beløb for hvert tinglyst pant. 
Bemærk at blanketten alene skal anvendes og udfyldes af de virksomheder og personer, der er registreret som storkunder efter tinglysningsafgiftslovens § 17. 

Bemærk at blanketten alene skal anvendes og udfyldes af de virksomheder, der er registreret som storkunder efter tinglysningsafgiftslovens § 17. 

Virksomheder og personer, der ikke er registreret som storkunder efter tinglysningsafgiftslovens § 17, skal anvende blanket nr. 29.109 for at ansøge om godtgørelse. 

Digital løsning

Link til digital løsning

Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen