Dato for udgivelse
02 Mar 2011 17:19
Gyldig til
31 Dec 2011 23:59
Ved spørgsmål, kontakt
72 22 18 18
Resumé
Flere danskere modtager i øjeblikket e-mails med SKATs logo, hvor man bliver opfordret til at indtaste personlige oplysninger. SKAT advarer mod e-mailen og opfordrer borgere og virksomheder til at slette den.

I øjeblikket havner falske e-mails med SKATs logo i danskernes indbakker. Der er tale om e-mails på engelsk, hvor afsenderen med denne tekst opfordrer folk til at åbne et vedhæftet dokument: "We sent this attachment file to complete your Tax Refund Application. Download and complete the application."

Når man åbner det vedhæftede dokument, bliver man bedt om at indtaste personlige oplysninger - bl.a. pin-kode til kreditkort. Et eksempel på de falske e-mails kan ses forneden.

SKAT er ikke bekendt med, at nogen borgere eller virksomheder er blevet snydt af e-mailen, men opfordrer modtagerne af disse e-mails til at slette dem uden at åbne det vedhæftede dokument. 

SKAT vil aldrig udsende e-mails, hvor vi beder borgere eller virksomheder om at indtaste personlige oplysninger direkte i e-mailen. 

 

Eksempel på falsk e-mail:

Visning af billede: pas på mails