Blanketnr.
22.069
Formål med blanketten

Du skal anvende det forenklede ledsagedokument ved forsendelse af beskattede EU-punktafgiftspligtige varer, herunder også vareprøver, mellem EU-lande eller gennem EU-lande til ikke-EU-lande (tredjelande), f.eks. til Norge via Sverige eller til og fra Bornholm via Sverige.
 
Det forenklede ledsagedokument skal endvidere bruges ved forsendelse mellem EU-landene af fuldstændig denatureret alkohol, dvs. husholdningssprit og tilsvarende sprit i de øvrige EU-lande.
 
Ledsagedokumentblanketten anvendes i erhvervsmæssig øjemed og udfyldes i overensstemmelse med rubriceringen. Se vejledningen om udfyldningen af de enkelte rubrikker.
 
Udfyldningsmulighed - med gennemslag.

PDF-udgave

Hent blanket 22.069

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen