Blanketnr.
21.015
Formål med blanketten

Bruges af virksomheder med tilladelse til erhvervsmæssig persontransport, der ønsker at få et køretøj registreret med afgiftsfritagelse efter lov om registreringsafgift af motorkøretøjer mv. 

Køretøjet skal være synet til rette anvendelse, fx taxikørsel, limousinekørsel, rutekørsel, sygetransport eller kørsel for offentlig myndighed, før du indsender blanket 21.015 til klausulering.

  • Blanket 21.015 udfyldes og underskrives af bruger og evt. anmelder.

  • Vedhæft tilladelse til taxikørsel, limousinekørsel, offentlig servicetrafik eller sygetransport, hvis din tilladelse er udstedt før 1. januar 2018.

  • Har du en elektronisk tilladelse til erhvervsmæssig persontransport, som er udstedt efter 1. januar 2018, behøver du ikke at vedhæfte noget.

  • Er der tale om rutekørsel eller kørsel for offentlig myndighed, hvor der er indgået en rammeaftale eller kontrakt med kommunen eller andre myndigheder, skal den vedhæftes.

  • Når vi har klausuleret køretøjet i Motorregistret, sender vi en kvittering til den oplyste mailadresse.

  • Du kan nu registrere køretøjet hos en hvilken som helst nummerpladeoperatør eller en af Motorstyrelsens fire motorekspeditioner.

  • Vil du vide mere om den nye taxilov henvises til: www.taxilov.dk

Digital løsning

Link til online udgave af blanket 21.015

PDF-udgave

Hent blanket 21.015 

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Motorstyrelsen