Dato for udgivelse
14 Jul 2003 10:08
Resumé

Når næste børnefamilieydelse udbetales fredag den 18. juli, kan der opstå problemer for nogle familier. Hvis modtageren af børnefamilieydelsen ønsker beløbet overført til en anden konto eller hvis beløbet skal udbetales kontant, skal modtageren henvende sig til den bank, som har modtaget beløbet fra ToldSkat.


Når næste børnefamilieydelse udbetales fredag den 18. juli, kan der opstå problemer for nogle familier.

I begyndelsen af juni fik omkring 120.000 familier, der hidtil har modtaget børnefamilieydelsen på check, et brev fra ToldSkat om, at ydelsen i fremtiden vil blive indsat på en af de konti, som modtagerens pengeinstitut har indberettet i forbindelse med den årlige selvangivelse.

I brevet gjorde ToldSkat opmærksom på, at modtageren af børnefamilieydelsen kunne vælge fortsat at modtage ydelsen på check, eller at beløbet bliver indsat på en bankkonto, som modtageren selv oplyser. Omkring 90.000 familier har ikke reageret, og ydelsen vil derfor blive indsat på modtagerens konto, som ToldSkat allerede har oplysninger om.

Hvis modtageren af børnefamilieydelsen ønsker beløbet overført til en anden konto eller hvis beløbet skal udbetales kontant, skal modtageren henvende sig til den bank, som har modtaget beløbet fra ToldSkat.

Ønsker modtageren, at ydelsen i fremtiden skal indsættes på en anden bankkonto, skal det indberettes af den nye bank eller af modtageren selv via www.tastselv.toldskat.dk

Hvis modtageren fortsat ønsker ydelsen udbetalt på check, kan det også indberettes på www.tastselv.toldskat.dk

Hvis modtagerne af børnefamilieydelsen er i tvivl, kan de ringe ToldSkat København på telefon 35 87 73 00.