Dato for udgivelse
06 Feb 2004 13:43
Resumé

ToldSkat modtog den 5. februar en pris for de digitale løsninger på www.tastselv.toldskat.dk


En specialpris var udbyttet for ToldSkats TastSelv-løsninger på personområdet, da e-handelsprisen blev uddelt den 5. februar 2004.

 

E-handelsprisen er en pris, der gives for at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandsskab praktiseret på internettet.

 

Begrundelsen for ToldSkats specialpris var:

 

" Uanset om vi kan li´ det eller ej: En frontløber i det digitale Danmark


Betjener en stor og trofast målgruppe - danske skatteydere - på god og solid vis. Digital spiller siden 1995 - og i dag en afgørende brik i digitalisering af danskernes forhold til den offentlige sektor. Fleksible muligheder for at indberetning, serviceberegning mv., som sparer skatteyderne for besøg på kommunekontoret."

  • Prisen er et skulderklap til ToldSkat og et bevis på, at vi satsede rigtigt, da vi i sin tid valgte at bruge ressourcer på at udvikle de digitale løsninger på www.toldskat.dk, siger underdirektør Steffen Normann Hansen i en kommentar til prisen.
  • Der er for mig heller ingen tvivl om, at vi også i fremtiden skal være med helt fremme i forreste række, når det gælder om at yde den bedst mulige service til skatteydere og virksomheder på nettet. Erfaringen viser, at både brugerne og vi høster store fordele af det i længden, slutter Steffen Normann Hansen.

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kontaktperson: underdirektør Steffen Normann Hansen, Told- og Skattestyrelsen, tlf 72 37 00 13.