Dato for udgivelse
19 Mar 2004 16:46
Resumé

ToldSkat har netop konstateret, at der er sket fejl ved udskrivningen af selvangivelser og årsopgørelser for indkomståret 2003. Fejlene er konstateret på Fyn.

 


ToldSkat har netop konstateret, at der er sket en fejl ved udskrivningen af selvangivelser og årsopgørelser for indkomståret 2003. Fejlen er konstateret på Fyn. Det er ved at blive undersøgt, hvor mange der er berørt af fejlen, men der kan højst være tale om 17.000 skatteydere.

 

Da der er tale om en teknisk fejl, der er opstået i udskrivningsprocessen, har fejlen ingen betydning for skatteberegningen. Fejlen har derfor heller ingen betydning for udbetalingen af overskydende skat.

 

Fejlen består i, at der på en selvangivelse til én skatteyder kan være udskrevet årsopgørelsesoplysninger og/eller ejendomsoplysninger fra en anden skatteyder. Der er tale om en teknisk fejl hos CSC, og den er naturligvis dybt beklagelig.

 

Der bliver udsendt nye selvangivelser og årsopgørelser med en orientering om fejlen, så skatteyderne har dem senest tirsdag den 23. marts 2004. Personer, der har modtaget forkerte selvangivelser og årsopgørelser, opfordres til at destruere materialet eller returnere det til kommunen. 

 

Produktionen af yderligere selvangivelser og årsopgørelser er indstillet, indtil fejlen er helt afklaret. I Postcenter Fyn standses alle selvangivelser og årsopgørelser, der endnu ikke er omdelt.

 

Kontakt: Pressesekretær René Andersen, ToldSkat, tlf. 72 37 09 00

             Direktør Markus Bjørn Kraft, CSC, tlf. 29 23 61 14