Dato for udgivelse
29 Sep 2004 14:18
Resumé

 

Hvad der længe har været de fleste ToldSkat-medarbejdere bekendt, er nu også offentligt anerkendt. ToldSkat har Danmarks bedste personaleblad.


 

Ved en prisoverrækkelse på Carlsberg i går aftes, blev ToldSkats personaleblad essens kåret til Årets personaleblad 2004 af Dansk Personalebladsforening. Kåringen blev begrundet på følgende måde:

 

”Et godt personaleblad er essentielt for virksomheden, der vil være en værdifuld og levende arbejdsplads for medarbejderne. Som intern arena for dialog og information bidrager det i høj grad til at opfylde virksomhedens mål.

 

Dommerkomitéen har valgt at give prisen for årets personaleblad til et frisk og frejdigt blad, som koncentrerer sig om det væsentlige. En facon som med ét ord udtrykkes i bladets navn: essens

 

Her er en ligefrem tryksag med god struktur, sprudlende layout, frække overskrifter og provokerende billeder – med masser af frirum og veloplagte tekster er essens utrolig appetitlig og en klar vinder i intern kommunikation.

 

Og det i en statslig institution, som – før i tiden – blev forbundet med skrankepaver, knækflip, orden og indiskutabel autoritet. Essens afspejler tydeligt, at vi er i 2004, og at organisationen bemandes af rigtigt levende mennesker af kød og blod med samfundssind, der helhjertet sørger for, at de lovbestemte skattepenge rettidigt kommer i kassen.

 

Med andre ord: Medarbejderne hos ToldSkat tilhører samfundets helte, og redaktør Vibeke Lykke Stenstrop skal her op og have blomster, vin og en plakette som bevis for, at essens er årets personaleblad 2004.”

 

 

Kontakt: Pressesekretær Henriette Kinnunen, tlf. 72 37 09 00