Dato for udgivelse
29 Sep 2016 14:25
Resumé

SKAT har nu gennemført købet og modtaget oplysningerne fra Panama-papirerne om danskere, der har oprettet selskaber i Panama. Den samlede pris er knap seks millioner kr.


Efter skatteministerens beslutning om at lade SKAT købe oplysninger fra Panama-papirerne, er købet nu gennemført og oplysningerne er modtaget. Den samlede pris er knap seks millioner kr.

- Vi havde mulighed for at gennemgå materialet, inden vi betalte. Det, vi er blevet lovet, har vi også fået. Materialet indeholder det antal filer om danskere, som vi forventede og kvaliteten svarer til de prøvesager, som vi fik inden, forklarer Jim Sørensen, der er Indsatsdirektør i SKAT.

De modtagne oplysninger indeholder blandt andet stiftelsesdokumenter, aftaler, korrespondance og andet, der skal være med til at identificere de pågældende personer og danne grundlag for at vurdere de skattemæssige forhold.

- Næste skridt er nu at komme et spadestik dybere og finde frem til personerne og undersøge deres skattemæssige forhold.  Det vil fortælle os, om der er grundlag for at rejse sager om manglende skattebetaling, fortsætter Jim Sørensen.

Yderligere oplysninger: Journalister, tlf.: 7237 0900; Borgere og virksomheder, tlf.: 7222 1818