Dato for udgivelse
30 May 2018 16:31
Resumé

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet anmoder nu om Finansudvalgets tilslutning til, at den kommende Skattestyrelse fra starten af 2019 får ny lokalitet på Amager. Skattestyrelsen står i den forbindelse til at spare ca. 7 mio. kr. i årlige lejeudgifter.

 


Transport-, Bygnings- og Boligministeriet anmoder nu om Finansudvalgets tilslutning til, at Bygningsstyrelsen indgår aftale om et nyt lejemål til den kommende Skattestyrelse. 

Med en fraflytning af de nuværende adresser og samlingen på en ny lokalitet på Amager står Skattestyrelsen til at spare ca. 7 millioner om året. Ud over økonomien har det været vigtigt at finde et lejemål, som kan samle alle Skattestyrelsens medarbejdere i København ét sted.

Direktøren for den kommende Skattestyrelse, Merete Agergaard, ser frem til at Finansudvalget bliver forelagt sagen.

- Bygningsstyrelsen er lykkedes med at finde et lejemål, hvor alle medarbejdere i Skattestyrelsen i København kan samles på samme adresse, og hvor økonomi, moderne faciliteter og gode transportmuligheder er gået op i en højere enhed. Så jeg ser frem til, at Finansudvalget nu bliver forelagt sagen, så der kan blive taget endelig stilling, siger Merete Agergaard.  

I alt vil ca. 700 medarbejdere fra de nuværende adresser i hovedstaden skulle samles på den nye lokalitet, der ligger på Ørestads Boulevard/Hannemanns Alle i Ørestad og vil være klar til at tage imod de første medarbejdere fra starten af 2019.

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion, tlf.: 7237 0900