Dato for udgivelse
01 Apr 2005 14:54
Resumé
2,6 mio. borgere har nu fået årsopgørelsen. 400.000 har brugt TastSelv til at rette eller godkende oplysninger.

ToldSkat er nu færdig med at udsende den almindelige selvangivelse og årsopgørelse til langt de fleste borgere.

I alt 2,6 mio. skatteydere har modtaget en færdig årsopgørelse i første omgang. En stor del heraf har i år benyttet sig af muligheden for at se årsopgørelsen i skattemappen på www.toldskat.dk allerede fra den 14. marts. Faktisk var interessen i de første dage så stor, at ToldSkats it-systemer havde svært ved at klare presset.

Et mindre antal borgere, der har fået oplyst deres restskat via TastSelv på telefonen, skal være opmærksomme på den endelige årsopgørelse. På grund af en teknisk fejl kan beløbet, de fik oplyst på TastSelv-telefonen, nemlig være forkert. ToldSkat er ved at undersøge det nærmere omfang af fejlen.

Der er på nuværende tidspunkt ca. 400.000 borgere, der med TastSelv har tilføjet oplysninger til selvangivelsen eller blot godkendt den. Som noget nyt kan disse borgere endda se årsopgørelsen i skattemappen med det samme eller få resultatet oplyst på telefonen.

Eventuel overskydende skat er blevet indsat på borgernes konti, lige så hurtigt som en bankoverførsel overhovedet kan foregå.

Kontakt: pressesekretæren på tlf.: 72 37 09 00.