Dato for udgivelse
11 Jul 2005 11:59
Resumé
Svar på et par spørgsmål og få en personlig huskeseddel til at tage med på rejsen. ToldSkat lancerer nemlig en digital selvbetjening på internettet for danskere, der skal på en udlandsrejse.


Billedet kan frit benyttes.

Hvad må jeg ha' med hjem - Tast selv dine toldregler.

ToldSkat lancerer nu "ToldSkats Rejseguide", som er en digital selvbetjening for danskere, der skal på en rejse til udlandet.

Danskerne kan nu få hjælp til toldreglerne på internettet, når turen går til udlandet. Når man skal ud at rejse, fortæller man på rejseguiden, hvor man rejser hen, og hvor gammel man er. ToldSkat leverer derefter de regler, der gælder for lige netop den rejsendes konkrete rejsemål. Lande fra hele verden og de mest benyttede feriemål er med i Rejseguiden.

ToldSkats rejseguide kan fortælle:

  • Hvad man skal sikre dig, før man tager afsted
  • Hvordan man skal forholde sig, når man ankommer til bestemmelsesstedet og ved tilbagerejsen
  • Hvilke regler der gælder, når man kommer tilbage til Danmark.  

ToldSkat erkender, at der i dag er meget andet end bare "hvor meget sprut må vi have med hjem". Rejseguiden hjælper derfor under ét danskerne med flere af de situationer, der er forbundet med det at rejse til udlandet. F.eks.: hvad må jeg tage med, når jeg skal besøge familien i Frankrig? Må jeg tage familiens kæledyr med på ferien til Egypten? Osv.

Rejseguiden er et led i ToldSkats modernisering af hjemmesiden www.toldskat.dk, hvor borgerne sættes i fokus.

Se rejseguiden på: http://erhverv.toldskat.dk/SKAT.aspx?oID=333164&vID=0

Kontakt: Ebbe Tor Andersen, telefon 7237 1702 eller pressesekretær Katrine Bargisen 7237 0900