Dato for udgivelse
21 Sep 2005 17:10
Resumé
ToldSkat Fyn, Socialmyndighederne, Arbejdsdirektoratet og politiet gennemførte tirsdag aften den 20. september 2005 en aktion rettet mod øens bordelvirksomheder.

I alt 19 bordeller fik besøg. På de 10 bordeller arbejdede der udelukkende danske piger, og på de 9 andre arbejdede der udelukende udenlandske piger.

På de 10 danske bordeller traf myndighederne 17 personer, hvoraf de 8 var på kontanthjælp, 5 personer var momsregistreret, medens 4 personer på stedet underskrev en registreringsanmeldelse.

Besøgene på de 9 udenlandske bordeller udmøntede sig i 5 anholdte personer + 1 spritbilist, der kørte ind på et af bordellerne i yderkanten af Odense, mens myndighederne var på arbejde på stedet. De 5 anholdte, som alle er afrikanere, vil de nærmeste dage få deres sager for retssystemet efter vurdering i udlændingestyrelsen.

Resultatet virker umiddelbart nedslående, erkender Finn Fournaise ToldSkat, Odense, men han ser om ikke andet det positive i, at flere danske prostituerede lader sig registrere. Finn Fournaise er af den overbevisning, at en stor del af årsagen hertil er den løbende uanmeldte kontrol Socialmyndighederne, politiet og ToldSkat i Odense har gennemført på klinikkerne gennem nu mere end et år. En kontrol der i øvrigt med uformindsket styrke vil fortsætte den kommende tid.

Yderligere oplysninger: Finn Fournaise, telefon 72 37 19 52 eller mobil 20 60 89 79 eller Leif Sigvardt, Odense Politi, telefon 65 20 15 80