Dato for udgivelse
25 Nov 2005 11:30
Resumé

Rigtig mange danskere har allerede ændret deres forskudsopgørelser via TastSelv i år. Måske er det kampagnen "Det offentlige - brug os på nettet", der giver bonus.


Danskerne har fået smag for TastSelv. Siden onsdag den 16. november, hvor de første forskudsopgørelser for 2006 blev sendt ud, har 38.291 danskere ændret deres forskudsopgørelse via TastSelv. Til sammenligning var der sidste år 15.379 danskere, der brugte TastSelv i de første 8 dage efter, at forskudsopgørelserne blev sendt ud. 

- Vi er meget glade for, at mere end dobbelt så mange borgere allerede har brugt TastSelv i år i forhold til sidste år. Det er vores succeskriterium hele tiden at forbedre TastSelv, så vi er meget tilfredse, når borgerne er glade for at bruge TastSelv, siger kontorchef Keld Borup fra SKAT.

Interessen for TastSelv skal ses i sammenhæng med, at alle i år med det samme har kunnet gå ind i deres skattemappe på www.skat.dk og se deres egen forskudsopgørelse. Det har således fra førstedagen været muligt for hver enkelt borger at foretage ændringer i forskudsopgørelsen, uanset om man endnu ikke har modtaget den med posten.

Som noget nyt i år har det også været muligt at printe det nye skattekort ud straks efter, at man har lavet ændringerne.

Samtidig med, at forskudsopgørelserne sendes ud, er SKAT med i kampagnen "Det offentlige - brug os på nettet". Du kan læse mere om kampagnen her.

Kontakt: SKAT på telefon 72 22 18 18 eller SKATs pressetelefon på nr. 72 37 09 00