Blanketnr.
02.034 DA/EN
Formål med blanketten

Forbeholdt personer og enkeltmandsvirksomheder

For individuals and sole proprietorships only

Blanketten skal anvendes til bekræftelse af en persons bopæls- og skatteforhold i udlandet eller i Danmark, når der ikke er indgået en dobbeltbeskatningsoverenskomst med landet. Hvis der er indgået en dobbeltbeskatningsoverenskomst, skal blanket 02.034A anvendes. Blanketten kan bruges af såvel Skattestyrelsen som af en udenlandsk skattemyndighed.

This form should be used to confirm the place of residence for tax purposes of a private individual in Denmark or outside Denmark when no double taxation treaty has been concluded with the country. If a double taxation treaty has been concluded, please use form 02.034A. The form may be used by the Danish Tax Agency or other tax authorities.

PDF-udgave

Hent blanket/download form 02.034 DA/EN

OBS - Forbeholdt personer og enkeltmandsvirksomheder

For individuals and sole proprietorships only

Bopæls- og skatteforhold

Residence and tax liability

Forventet behandlingstid: 90 dage

Expected processing time: 90 days

Note: Please save the form on your computer before completing it. Otherwise the data you enter may not be saved.

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Danish Tax Agency