Dato for udgivelse
15 Sep 2009 10:21
Resumé

I de kommende uger tager SKAT på tour i hele landet og sætter med forskellige events fokus på skattesnyd under overskriften: Hvem snyder du, når du snyder din skat? Tour'en starter i Herning og Århus den 18. september 2009.


SKATs nye tour-bus er i de næste uger på tour i hele landet for at sætte fokus på skattesnyd, og hvordan SKAT arbejder for at bekæmpe det. Det sker med forskellige events og under overskriften: Hvem snyder du, når du snyder din skat?

- Når vi tager rundt i landet, så er det for at give borgere og virksomheder mulighed for at høre om hvordan vi arbejder, vores mange gode resultater og dermed at skattesnyd ikke betaler sig, fortæller Steffen Normann Hansen, der er direktør i SKAT.

SKATs tour-bus vil i de kommende uger besøge alle regioner og inviterer samtidigt til forskellige arrangementer og events. Man vil blandt andet kunne opleve en stand-up komiker, bilvask, gratis pizza, toldere i uniform, hunde på arbejde, en luftballon og meget mere.

- Har man lyst til at møde os, kan man følge vores tour rundt i landet på skat.dk eller læse nærmere i lokalpressen. Vi starter i Herning og Århus den 18. september, hvor man vil kunne opleve stand-up komikeren Mads Keiser. Og vi lover, at det ikke bliver kedeligt, siger Steffen Normann Hansen. 

SKATs tour-bus og medarbejdere vil være til stede ved alle arrangementer og være klar med information og vejledning. Men også med balloner og bolsjer til børnene.

Yderligere oplysninger: Journalister: 72 37 09 00; borgere: 72 22 18 18

 

Visning af billede: bil.2