Dato for udgivelse
07 Oct 2009 09:03
Resumé

Hvem snyder man, når man snyder i skat? Det spørgsmål besvarer SKAT, når Rådhuspladsen den 8. oktober omdannes til en kæmpe skueplads med fokus på, hvordan SKAT opklarer snyd, og hvad danskernes skattekroner går til.


En brandbil, en ambulance, en snerydder, en asfaltbil og en børnehave er blandt de skattebetalte velfærdsgoder, der i morgen vil indtage Rådhuspladsen. Velfærdsgoderne vil bl.a. få selskab af en containerscanner, narkohunde og en pengehund, som blot er nogle af de ting, som SKAT bruger i sit arbejde med at opklare skattesnyd.

- Vi vil gerne vise, hvad det er for velfærdsgoder, som danskerne nyder godt af hver dag. Mange glemmer, hvad og hvor meget vi egentligt får for vores skattekroner, og det vil vi synliggøre på en sjov og meget direkte måde. Vi håber, at eventen får folk til at indse, hvad vi som samfund går glip af, når man for eksempel får udført sort arbejde, siger Erling Andersen, direktør i SKAT København, og fortsætter:

- Samtidig vil vi gerne hjælpe folk med at blive bedre til det med skatten, så i vores hvide telt demonstrerer vi TastSelv og hjælper med skattespørgsmål. I vores sorte telt fortæller vi om SKATs indsats mod skattesnyd og sort økonomi.

Eventen varer fra kl. 12-19.30 og er en del af kampagnen SKAT på Tour.

Læs mere om dagens program.

Kontaktperson hos SKAT København: Presse: Marianne Hansen 72 38 99 68