Dato for udgivelse
17 Nov 2014 10:20
Resumé

I denne uge er det Danmarks Vækst- og Iværksætteruge - Uge 47.
SKAT deltager også i år i den landsdækkende iværksætterkampagne.


Når SKAT skyder ugen i gang, sker det sammen med andre erhvervspartnere i en fælles kampagne for alle iværksættere og virksomheder i vækst. Man vil derfor kunne opleve SKAT ved flere arrangementer i ugens løb.

- Danmark har brug for flere iværksættere, og derfor er det vores ønske at hjælpe dem godt i gang med den nye virksomhed. I uge 47 står SKAT klar med vejledning til unge og ældre, iværksættere og etablerede erhvervsfolk, der vil starte egen virksomhed eller få etablerede virksomheder til at vokse, siger Karin Bergen, Underdirektør, Vejledning i SKAT.

SKAT byder på informationsmøder for nye virksomheder, workshops for etablerede virksomheder, og man kan følge flere webinarer om fx 'Handel med udlandet'.

Skatteministeren møder virksomhederne
Skatteminister Benny Engelbrecht deltager også i Vækst- og iværksætterugen og i nogle af SKATs informationsmøder samt en workshop for at få input til, hvordan skattesystemet kan blive nemmere at forstå.

- Det handler for mig om at få skrabet gode idéer sammen og finde ud af, hvor skattesystemet er en hindring på vejen for landets dygtige og innovative hoveder. Jeg vil vide, hvor vi kan bistå med råd, hjælp og vejledning. For skat skal være til at forstå for alle virksomheder, store som små, siger skatteminister Benny Engelbrecht.

SKAT afprøver i denne uge også en aftenchat, hvor iværksættere og nystartede virksomheder kan få hjælp til at få en køreklar virksomhed. Chatten kan man være med i på skat.dk.

Fakta
Erhvervs- og Vækstministeriet står bag Danmarks Vækst- og Iværksætteruge. Sammen med over 30 private og offentlige partnere sætter kampagnen fokus på vækstområder, der kan skabe job og økonomisk vækst.

Kampagnen er en del af Global Entrepeneurship Week, som finder sted i 138 lande i uge 47.

Se alle arrangementer på www.uge47.dk

SKAT udbyder løbende kurser og informationsmøder hele året, se mere her: www.skat.dk/kursus

 

Yderligere oplysninger:
Borgere og virksomheder: tlf.: 72 22 18 18
For kommentarer fra ministeren: 7222 2324
SKATs pressefunktion: tlf.: 7237 0900