Dato for offentliggørelse
14 Nov 2017 16:44
Landsdel
Ringkøbing
Resumé

SKAT søger nu endnu flere hænder til gældsinddrivelse i Ringkøbing. SKAT har i dag slået de sidste 60 ud af i alt 126 stillinger op, der skal være med til at danne rammen om en styrkelse af den offentlige gældsinddrivelse.Der er tale om nyoprettede stillinger inden for SKATs inddrivelsesområde.

 


SKAT har i dag slået 60 stillinger op i Ringkøbing. Der er tale om anden og foreløbigt sidste etape af i alt 126 medarbejdere, der skal ansættes i Ringkøbing. De nye stillinger er en del af de 400 ekstra medarbejdere, der i den kommende tid skal styrke gældsinddrivelsen i Danmark.

De 60 nye medarbejdere i Ringkøbing søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. For eksempel kan man have en baggrund som kontorassistent, bogholder, bachelor i fx offentlig administration, finans, jura eller økonomi.

- Vi søger servicemindede medarbejdere, som kan arbejde i krydsfeltet mellem ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden. Derudover er det en fordel, hvis man har erfaring med sagsbehandling eller måske har arbejdet med inddrivelse, bogføring eller revision, fortæller Lizzi Krarup Jakobsen, der er direktør for Inddrivelse i SKAT.

Der er i dag ansat 285 medarbejdere hos SKAT i Ringkøbing. Heraf er de 89 beskæftiget med inddrivelse af offentlig gæld. I september blev der slået 63 stillinger op til SKAT i Ringkøbing, og de stillinger er i fuld gang med at blive besat på baggrund af 280 ansøgninger.

- Vi har været imponerende over den interesse, der er blevet vist for at blive en del af den nye gældsinddrivelse. Kvaliteten i ansøgerfeltet ser også meget lovende ud. Det ser ud til, at det er den vestjyske ordentlighed og kvalitet – og ikke mindst de gode menneskelige og empatiske egenskaber - der skinner igennem. Og dem er der brug for, når vi henvender os til mennesker, som står i en økonomisk vanskelig situation. Gældsinddrivelse handler i høj grad om mennesker, siger Lizzi Krarup Jakobsen.

SKAT Inddrivelse, som fra sommeren 2018 bliver til Gældsstyrelsen, vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere fordelt på seks steder i landet – herunder en afdeling i Ringkøbing.

Der er ansøgningsfrist til stillingerne den 3. december, og stillingsopslagene kan ses på skat.dk/job

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion, tlf.: 7237 0900