Dato for offentliggørelse
19 Oct 2017 13:35
Landsdel
Haderslev
Resumé

SKAT i Haderslev søger 80 nye medarbejdere, der skal arbejde med ejendomsvurderinger. 1 oktober startede der 50 nye medarbejdere, og nu skal de sidste ansættelser på plads.

 


SKAT har nu taget endnu et skridt mod at skabe et solidt fundament for den nye Vurderingsstyrelse, der bl.a. får til huse i Haderslev. 50 nye medarbejdere havde for 14 dage siden første arbejdsdag i den del af SKAT, der 1. juli 2018 bliver til en del af Vurderingsstyrelsen. SKAT har netop slået 80 nye stillinger op.

De nye medarbejdere skal være en del af holdet, der skal udvikle de nye ejendomsvurderinger. Derfor søger SKAT efter medarbejdere inden for flere forskellige fagområder, som fx kontorassistenter, finansøkonomer, professionsbachelorer i offentlig administration, finans eller revision.

- Vi befinder os i en enormt spændende proces – dels får vi et nyt IT-system, dels bliver vi en selvstændig styrelse. Derfor søger vi folk med brede og forskellige baggrunde. Men det vil være en fordel, hvis man har et kendskab til sagsbehandling og måske forvaltningsloven, siger Mette G. Thomsen, der er funktionsleder i SKAT Ejendom.

Der er i dag ansat 90 medarbejdere hos SKAT Ejendom i Haderslev, og snart skal der være 170 ansatte. At øge antallet af medarbejdere så drastisk fra den ene dag til den anden er en større øvelse, administrativt såvel som praktisk, og det kræver derfor et nøje planlagt introduktionsprogram.

- Vi har lige fået evalueringerne fra de 50 medarbejdere, der er startet den 1. oktober. De har været rigtig glade for det 14-dages introforløb, vi har sat op, så det tegner godt for arbejdet med den her næste ansættelsesrunde, siger Mette G. Thomsen.

Ansøgningsfristen er den d. 13. november 2017, og stillingsopslagene kan ses på skat.dk/job

Vurderingsstyrelsen, som SKAT Ejendom i Haderslev er en del af, får hovedsæde i Roskilde og får derudover til huse i Maribo, Herning, Aalborg & Haderslev. Vurderingsstyrelsen kommer til at bestå af cirka 650 medarbejdere. Du kan læse mere på www.fra1til7.dk

Se stillingsopslaget

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion, tlf.: 7237 0900