Dato for offentliggørelse
03 Oct 2017 13:39
Landsdel
Haderslev
Resumé

I mandags havde 50 medarbejdere i SKAT Ejendom første arbejdsdag. Der venter dem en spændende udfordring, som består i at danne et solidt fundament for den nye Vurderingsstyrelse.


I mandags tog SKAT endnu et skridt mod målstregen, hvor styrelsen går fra at være én organisation til at være syv selvstændige styrelser. På havnefronten i Haderslev tog 50 nye medarbejder således hul på deres første arbejdsdag i det, som fra den 1. juli 2018 kommer til at hedde Vurderingsstyrelsen. De nye ansigter er blot det første spadestik i et større rekrutteringsforløb. Da medarbejderne gik på weekend i fredags, var de 40, i dag er de 90, og snart sidder de 170 i Haderslev og arbejder med ejendomsvurderinger.

- I løbet af det næste halve års tid bliver vi cirka 170. Vi forventer derfor et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for spændende og forskelligartede opgaver, siger funktionsleder i SKAT Mette Thomsen.

At fordoble antallet af medarbejdere fra den ene dag til den anden er en større øvelse, administrativt såvel som praktisk, og det kræver derfor et nøje planlagt introduktionsprogram. I dag mødte alle medarbejderne, nye og gamle, ind til fælles morgenmad, og i løbet af de næste 14 dage gennemfører de nye et intensivt forløb. Medarbejderne, som primært består af sagsbehandlere inden for ejendomsvurdering, skal igennem teambuilding-øvelser, som tæller alt fra speeddating og hammerslag til mere praktisk information inden for IT og tidsregistrering. 

- Vi befinder os i en enormt spændende proces – dels får vi et nyt IT-system, dels bliver vi en selvstændig styrelse. Jeg er begejstret for at se, så mange kompetente medarbejdere er parat til at tage ansvar for den store og vigtige opgave, siger Mette Thomsen.

Vurderingsstyrelsen kommer i fremtiden til at fordele sig i seks forskellige byer rundt om i hele Danmark med op til 650 medarbejdere.

Yderligere oplysninger rettes til SKATs pressefunktion: 72370900