Dato for offentliggørelse
25 Sep 2017 14:18
Landsdel
Ringkøbing
Resumé

SKAT har netop i dag slået 63 ledige stillinger op til SKAT i Ringkøbing. Der er tale om nyoprettede stillinger inden for SKATs inddrivelsesområde.

 


SKAT har i dag slået 63 nye stillinger op til SKAT i Ringkøbing. De nye stillinger er en del af de 400 ekstra medarbejdere, der den kommende tid skal styrke gældsinddrivelsen i Danmark. De 63 stillinger er første etape af 126 der i alt skal ansættes til gældsinddrivelsen i Ringkøbing i den kommende tid.

- Vi styrker gældsinddrivelsen over de kommende år. Derfor søger vi nu 63 medarbejdere der vil være med til at opbygge en ny, ensartet og effektiv inddrivelse af gæld hos private borgere, fortæller Jørgen Rasmussen, der er underdirektør i SKAT.

De 63 stillingsopslag fordeler sig med 60 medarbejdere og tre ledere, og det samme gør sig gældende, når næste bølge af stillinger slås op om et par måneder.

- Vi søger servicemindede medarbejdere, som kan arbejde i krydsfeltet mellem ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden. Derudover er det en fordel, hvis man har erfaring med sagsbehandling eller måske har arbejdet med inddrivelse, bogføring eller revision, fortæller Jørgen Rasmussen.

Der er ansøgningsfrist til stillingerne henholdsvis den 11. og 15. oktober.

Der er i dag ansat 285 medarbejdere hos SKAT i Ringkøbing. Heraf er de 89 beskæftiget med inddrivelse af offentlig gæld.

SKAT Inddrivelse, som fra sommeren 2018 bliver til Gældsstyrelsen, vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere fordelt på seks steder i landet – herunder Ringkøbing.

Stillingsopslagene kan ses på skat.dk/job

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion, tlf.: 7237 0900