Dato for offentliggørelse
19 Dec 2017 09:02
Landsdel
Tønder
Resumé

Skatteforvaltningen søger nu flere hænder til at inddrive den gæld, som borgerne skylder til det offentlige. I dag er der slået 120 stillinger op i Tønder, der skal være med til at danne rammen om en styrkelse af den offentlige gældsinddrivelse. Der er tale om nyoprettede stillinger inden for inddrivelsesområdet.

 


Skatteforvaltningen har i dag slået 120 stillinger op til den kommende Gældsstyrelse i Tønder. De nye stillinger er en del af de 400 ekstra medarbejdere, der i den kommende tid skal styrke gældsinddrivelsen i Danmark.

De 120 nye medarbejdere i Tønder søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. For eksempel kan man have en baggrund som kontorassistent, bogholder, bachelor i fx offentlig administration, finans, jura eller økonomi.

- Vi søger servicemindede medarbejdere, som kan arbejde i krydsfeltet mellem ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden. Derudover er det en fordel, hvis man har erfaring med sagsbehandling eller måske har arbejdet med inddrivelse, bogføring eller revision, fortæller Lars Nordahl Lemvigh, der er direktør for den kommende Gældsstyrelse.

I 2021 vil alle medarbejdere i Tønder være beskæftiget i den kommende Gældstyrelse. Tønder vil i 2021 samlet set lægge hus til 240 medarbejdere.

- Gældsinddrivelse handler i høj grad om mennesker, og fra de andre steder i landet, hvor vi har søgt nye folk til gældsinddrivelsen, har der været en overvældende interesse fra mange kvalificerede kandidater, og det har jeg ligeledes forventninger om, kommer til at ske i Tønder, siger Lars Nordahl Lemvigh.

SKAT Inddrivelse, som fra sommeren 2018 bliver til Gældsstyrelsen, vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere fordelt på syv steder i landet – herunder en afdeling i Tønder.

Læs mere om den kommende Gældsstyrelse her.

Der er ansøgningsfrist den 14. januar 2018, og stillingsopslaget kan ses på skat.dk/job

Yderligere oplysninger: SKATs pressefunktion, tlf.: 7237 0900