Handel med Storbritannien efter Brexit

Handel med Storbritannien efter Brexit

Storbritannien meddelte den 29. marts 2017, at de ønsker at forlade EU-samarbejdet. Der blev som udgangspunkt afsat to år til at gennemføre processen for Storbritanniens udmeldelse, og Storbritannien forlader dermed officielt EU den 29. marts 2019.

EU og Storbritannien forhandler på nuværende tidspunkt om vilkårene for Storbritanniens udtrædelse og for den fremtidige handel mellem Storbritannien og EU.

Når briterne forlader EU, vil Storbritannien overgå til at være et såkaldt tredjeland i forhold til EU. Det betyder, at hvis briterne forlader EU uden en udtrædelsesaftale, skal danske virksomheder, der importerer varer fra eller eksporterer varer til Storbritannien, følge de generelle told- og skatteregler for handel med lande uden for EU.

Skal din virksomhed handle med Storbritannien efter Brexit?

Her på siden kan du få et overblik over de relevante regler og vejledninger, der er på told- og skatteområdet for handel med lande uden for EU.

Mere om Brexit

Udenrigsministeriet har lavet en side, der samler en masse relevante oplysninger om Brexit - ud over informationer om told og skat.

Se Udenrigsministeriets temasider om Brexit

På startvækst.virk.dk kan du finde en tjekliste, der gør din virksomhed klar til Brexit.

Få hjælp til at blive klar med tjeklisten

Kontakt os

Har du spørgsmål om handel med Storbritannien efter Brexit, kan du ringe til Toldstyrelsen og Skattestyrelsen på følgende numre:

Har du spørgsmål om told

Har du spørgsmål om moms

 

Har du spørgsmål om momsrefusion? Ring direkte til 72 38 04 40.

Har du spørgsmål om punktafgifter

skat.dk er Skatteforvaltningens digitale indgang til selvbetjening og vejledning om skatter og afgifter