Blanketnr.
21.053
Formål med blanketten

Blanketten bruges til at anmelde, at der er monteret tilkoblingsanordning (træk/anhængertræk) på en bil, der er under 8 år regnet fra bilens 1. registreringsdato.

Blanketten kan kun anvendes af virksomheder, der monterer tilkoblingsanordninger. Det er en forudsætning, at virksomheden er momsregistreret og har et aktivt cvr-nummer. Desuden skal virksomheden være registreret som én af nedenstående:

  • autoreparationsværksted
  • detailhandel med biler eller campingvogne
  • dækcenter
  • anden virksomhed indenfor bilområdet, der har brug for at godkende træk/anhængertræk.

Virksomheder, der har en tilslutningsaftale til Motorregistret som reparatør, behøver ikke bruge blanketten. De kan selv angive i Motorregistret, når de har monteret et træk/anhængertræk.

Virksomheder, der ikke har en tilslutningsaftale til Motorregistret, skal udfylde blanket 21.053 og sende den til Motorstyrelsen via kontaktformularen på skat.dk. Vælg Bil og motor → Øvrige henvendelser.

PDF-udgave

Hent blanket 21.053

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Motorstyrelsen