Blanketnr.
21.072
Formål med blanketten

Denne blanket bruges af personer med bopæl i Danmark, som ønsker at køre gennem Danmark med et udenlandsk indregistreret køretøj (transitkørsel).

Du skal udfylde en blanket for hver tur, du ønsker at køre gennem Danmark, fx en udtur og en hjemtur.

Blanketten skal underskrives og afleveres eller sendes til Motorstyrelsen, som attesterer blanketten sådan, at den giver tilladelse til kørslen gennem Danmark.

Sammen med blanketten skal du fremvise eller medsende køretøjets registreringsattest, hvis du har en sådan, eller anden dokumentation for køretøjet, fx en lejekontrakt med oplysninger om udlejers navn og adresse samt bookingnummeret for lejen.

Du kan enten aflevere blanketten i en motorekspedition, sende den via TastSelv Borger eller TastSelv Erhverv, eller sende den som almindelig brevpost.

Send via TastSelv Borger

Log på TastSelv Borger og vælg KontaktSkriv til osBil og MotorRegistrering/nummerpladerNummerplade og ejerskifte. Skriv din besked, vedhæft blanket og dokumentation og tryk Send.

Send via TastSelv Erhverv

Log på TastSelv Erhverv og vælg KontaktSkriv til osBil og MotorRegistrering og nummerpladerEjerskifte (omregistrering). Skriv din besked, vedhæft blanket og dokumentation og tryk Send.

Send som almindelig brevpost

Motorstyrelsen
Nykøbingvej 76
Bygning 45
4990 Sakskøbing

PDF-udgave

Hent blanket 21.072

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Motorstyrelsen