Blanketnr.
04.054
Formål med blanketten

Skemaet anvendes af borgere og revisorer til specifikation af udbytte af udenlandske aktier i dansk depot, hvis der er ændringer til Skattestyrelsens oplysninger.

Er der ændringer eller tilføjelser til oplysningerne, skal der udfyldes et skema for hvert depot. Alle udenlandske aktier skal medtages, også oplysninger som i øvrigt er korrekte.

Skema(erne) til specifikation af udbytte af udenlandske aktier i dansk depot og tilhørende dokumentation indsendes til Skattestyrelsen.

Du skal åbne blanketten, udfylde og gemme den på din pc, og derefter sende den til os som vedhæftet dokument.

Du kan sende den udfyldte blanket til os ved at logge ind på skat.dk og vælge Kontakt > Skriv til os > Indsend/Indberet til os (fx blanket).

Den 1. juli 2018 blev SKAT delt i syv nye styrelser. En af dem er Skattestyrelsen. 

Hvis du skal bruge en blanket for årene før 2018, har den stadig SKATs navn og logo. Blanketterne kan fortsat anvendes.

PDF-udgave

Hent blanket 04.054  2020

2019   2018   2017   2016

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen