Blanketnr.
13.041
Formål med blanketten

Blanketten (kaldet ”TORO-blanketten”) bruges når rettigheder eller forpligtelser overdrages mellem to virksomheder i forskellige EU-lande. Blanketten bruges først efter man har fået Toldstyrelsens tilladelse til at overdrage eller erhverve rettigheder eller forpligtelser (se blanket 13.044).

Overdragelse af rettigheder og forpligtelser forkortes ”TORO”. Det er nærmere beskrevet i Den Juridiske Vejledning, F.A.19.5.

Blanketten er udfærdiget på engelsk.

Hvis du sender blanketten som en vedhæftet fil i en mail, skal filen først gemmes på din egen computer, før filen vedhæftes mailen. 

PDF-udgave

Hent blanket 13.041

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Toldstyrelsen