I TastSelv kan du blandt andet se og ændre din forskudsopgørelse, årsopgørelse og betale din restskat. 

Alle med skattepligt til Danmark kan bruge TastSelv - også fra udlandet.

Du logger på TastSelv med NemID/MitD. Hvis du er under 15 år og ikke kan få NemID/MitID, kan du i stedet logge på med en TastSelv-kode.

Du kan få en sms eller mail, når din årsopgørelse eller forskudsopgørelse er klar.

Log på TastSelv

NemID/MitID er det sikre fælles log-in du kan bruge til at logge på alle offentlige hjemmesider, din netbank og andre private hjemmesider. 

Alle danskere over 15 år kan få NemID/MitID. Det samme kan personer, som fx har dansk opholdstilladelse eller studerer i Danmark.

I løbet af 2021 og 2022 bliver NemID erstattet af MitID. Læs mere om MitID

TastSelv-koden er et alternativ til NemID/MitID og kan kun bruges til at logge på TastSelv Borger. Fra den 31. december 2021 er det kun personer under 15 år, der kan bruge en TastSelv-kode til TastSelv Borger. Du bør derfor inden da sikre dig, at du har adgang til TastSelv Borger med NemID/MitID.

Du får din kode med det samme på sms eller mail, hvis du først har skrevet dit mobilnummer eller din mailadresse i TastSelv under Ret kontaktoplysninger. Ellers får du et pinkode-brev med posten i løbet af 8-14 dage.

Bestil en TastSelv-kode

Du kan oplyse telefonnummer eller mailadresse i TastSelv under Ret kontaktoplysninger. Så får du en sms eller mail, når din årsopgørelse eller forskudsopgørelse er klar.

Når du får besked om, at der er nyt om din skat i TastSelv, skal du logge på og vælge Kontakt.

Log af og luk alle browservinduer, når du er færdig med at bruge TastSelv. Ellers kan den næste, der bruger computeren, få adgang til dine oplysninger.