På grund af Covid-19 er det ikke muligt at tilmelde sig infomøder, men du kan stadig tilmelde dig vores webinarer eller bestille vejledningssamtaler.

Vi tilbyder en række vejledningstilbud til blandt andet nystartede virksomheder og selskaber. Du kan fx blive klogere på skat, moms og told og få styr på de vigtige frister. Alle vores tilbud er gratis.

Helt konkret tilbyder vi:

  • Videoer om relevante emner, som du kan se, når det passer dig.
  • Webinarer, der er online infomøder, hvor du kan stille spørgsmål via en chatfunktion.
  • Infomøder, der er fysiske møder, der foregår i København og Aarhus.
  • Vejledningssamtaler på telefon - til dig der har startet egen virksomhed.
  • Vejledningsmøder om told - til dig, der er importør eller eksportør.
  • Vejledningsmøder om motorområdet - til virksomheder, der arbejder med køretøjer.

Infomøder, webinarer og videoer

Vi tilbyder løbende infomøder, webinarer og videoer til enkeltmandsvirksomheder, der er registreret for moms. Her får du en introduktion til, hvad du skal vide i forhold til skat og moms.

Vi anbefaler, at du som ny virksomhedsejer først deltager på webinaret Ny virksomhed - hvordan gør jeg? del 1 og derefter på webinaret Ny virksomhed - hvordan gør jeg? del 2.

Begge webinarer udbydes også som video, så du kan se dem, når det passer dig.

Vi tilbyder derudover videoer om handel med udlandet, eksempelvis Køb af varer fra andre EU-lande - hvordan gør jeg med momsen? samt andre korte videoer om relevante emner. Videoerne varer 5-10 min.

Se alle vores tilbud til enkeltmandsvirksomheder

Vejledningssamtaler

Samtalen er til dig, der har startet egen virksomhed inden for de sidste to år og har brug for generel vejledning om fx moms, skat og indberetning i TastSelv.

Bestil en vejledningssamtale

Vi har flere videoer, der er relevante for dig som selskabsejer. Du har bl.a. mulighed for at se videoer om løn og indberetning af A-skat samt videoer om handel med udlandet, eksempelvis Køb af varer fra andre EU-lande - hvordan gør jeg med momsen?

Se alle vores tilbud til selskaber

Infomøder og webinarer

Vi tilbyder løbende infomøder og webinarer til importører og eksportører.

Som ny importør og/eller eksportør kan du hvert kvartal deltage på Told for begyndere. Derover udyder vi løbende infomøder og webinarer om forskellige temaer, såsom handelsaftaler og præferenceoprindelse, tarifering og toldværdi.

Se og tilmeld dig webinarer og infomøder

Vejledningsmøder

Mødet er for dig, som har brug for generel vejledning om told. Vi anbefaler, at du som ny importør og/eller eksportør deltager på infomødet eller webinaret Told for begyndere, inden du bestiller et vejledningsmøde.

Bestil et vejledningsmøde

Vejledningsmøder

Har du brug for generel vejledning på motorområdet, kan du booke et vejledningsmøde her

Alle nyregistrerede virksomheder på motorområdet bliver tilbudt et vejledningsmøde direkte fra Motorstyrelsen.