Blanketnr.
04.029
Formål med blanketten

Hvis du flytter til udlandet, Grønland eller Færøerne, skal du gøre følgende: 

  • Først skal du framelde dig på Folkeregisteret. Det kan du gøre via borger.dk.
  • Har du drevet eller driver du virksomhed i Danmark?

    • Stopper du med at drive virksomhed i Danmark? Har du en virksomhed i Danmark, der ikke længere er aktiv, skal du afmelde den på Luk virksomhed (virk.dk).

    • Er du i tvivl, om du fortsætter med at drive virksomhed i Danmark, efter du er udrejst? Er du i tvivl, om du skal beholde din virksomhed som aktiv i Danmark, kan du få vejledning ved at ringe til Skattestyrelsen på 72 22 28 27.
  • En uge efter du har frameldt dig på Folkeregisteret, anbefaler vi, at du ringer til Skattestyrelsen på 72 22 28 92. Så tager vi stilling til din skattepligt med det samme, hvis det er muligt, og vejleder dig ellers i, hvad du skal sende til os om din flytning.

  • Hvis vi vejleder dig til at indsende blanketten, kan du vedhæfte den som en fil til en mail gennem din Tastselv menu, eller du kan sende den til: Skattestyrelsen, Postboks 9, 4930 Maribo.

  • Før du udfylder blanketten, er det en god idé at læse siden "Du flytter fra Danmark" på skat.dk

Har du en eller flere danske eller godkendte udenlandske pensionsordninger? Du kan søge om fritagelse for at betale skat af dit pensionsafkast (PAL-skat), hvis du ikke længere er fuldt skattepligtig eller skattemæssigt hjemmehørende i Danmark. Hvis du vil søge, skal du udfylde og indsende blanket 07.058.

Den 1. juli 2018 blev SKAT delt i syv nye styrelser. En af dem er Skattestyrelsen. 

Digital løsning

Link til digital blanket

PDF-udgave

Hent blanket 04.029    (Hent blanket 07.058)

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen