Gå til indhold

API-løsning til momsindberetning

Skattestyrelsens API-løsning til momsindberetning, også kendt som NemVirksomhed, er en samlet betegnelse for de 3 API-løsninger, der primært henvender sig til udbydere af regnskabsprogrammer. Løsningen gør det muligt for dig som udbyder at udstille data fra regnskabsprogrammet direkte til Skattestyrelsens momsindberetning.

Det vil sige, at virksomheder, der bruger jeres regnskabsprogram, kan få mulighed for at indberette moms på åbne momsperioder direkte fra programmet til virksomhedens TastSelv Erhverv. Som afslutning på indberetningen, får indberetteren et link, der fører indberetteren direkte til momsindberetningen, der er blevet udfyldt med data overført fra regnskabsprogrammet, hvor indberetteren bliver bedt om at godkende tallene. Derudover er det muligt, at I kan vise kvitteringen for indberetningen direkte til brugeren i jeres regnskabsprogram.

Formålet med løsningen er at gøre det hurtigere for virksomhederne at indberette moms, samt gøre det nemmere for dem at huske, hvornår de skal indberette moms.

På GitHub kan du læse mere om hvordan løsningen er implementeret.

Kontakt os på momsapi@sktst.dk, hvis du vil høre mere om løsningen og finde ud af, hvordan dit regnskabssystem kan få adgang til løsningen.