Blanketnr.
04.031
Formål med blanketten

Blanketten anvendes til oplysning af supplerende oplysninger, såfremt du ønsker at blive beskattet efter reglerne i kildeskattelovens afsnit 1A.

Blanketten indsendes sammen med oplysningsskemaet til

Skattestyrelsen
Postboks 9
4930 Maribo

Oplysningerne kan også indtastes via TastSelv under Ret årsopgørelsen.

Hvis du sender blanketten som en vedhæftet fil i en mail til Skattestyrelsen, skal filen først gemmes på din egen computer, før filen vedhæftes mailen.

Du kan sende den udfyldte blanket til os ved at logge ind på TastSelv på skat.dk og vælge Kontakt > Skriv til os > Indsend oplysningsskema for 2021 >
Oplysningsskema for udlandsforhold.

 

PDF-udgave

Hent blanket 04.031 2021  

2020   2019   2018   2017

Du kan se og udfylde dit oplysningsskema for 2021 i TastSelv fra den 14. marts.

Oplysningsskemaet sendes først på papir i slutningen af maj 2022.

Hvis du indsender oplysningsskemaet på papir, kan du først forvente at modtage din årsopgørelse i slutningen af året 2022.

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen