Gå til indhold

02.043 - Generalfuldmagt/Power of attorney

Blanketnr.

02.043

Om blanketten

Blanketten bruges af alle, der vil give pårørende eller andre, fx et familiemedlem, fuldmagt som partsrepræsentant i forhold til Skattestyrelsen. 

Blanket 02.052 skal bruges i stedet, hvis man specifikt vil give en partsrepræsentant (rådgiver eller andre, fx et familiemedlem) adgang til ens TastSelv via autorisationsordningen i TastSelv.

Fuldmagten kan indsendes af såvel fuldmagtsgiver som fuldmagtshaver. Ved fuldmagtshavers indsendelse af blanketten til Skattestyrelsen, skal fuldmagtsblanketten være underskrevet af fuldmagtsgiver. Den udfyldte blanket kan sendes til os ved at logge ind på TastSelv på skat.dk og vælge Kontakt > Skriv til os > Indsend/indberet til os (fx blanket/bilag).

Blanketten kan også indsendes som fysisk post.

Postadresse:

Skattestyrelsen
Nykøbingvej 76
Bygning 45
4990 Sakskøbing

Hent blanket 02.043

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.