Gå til indhold

Indberetningsblanket vedrørende udlodninger fra konkursboer

Blanketnr.

03.063

Om blanketten

Indberetning kan kun foretages ved indsendelse af blanket til Skattestyrelsen.

Kuratorer der foretager udlodninger fra konkursboer skal senest den 20 januar i året efter det år indberetningen vedrører, foretage indberetning til Skattestyrelsen om de udlodninger der er foretaget til konkursboets fordringshavere.
Der kan foretages rettelses/supplerende indberetninger frem til primo oktober for det foregående kalenderår.

Indberetningsblanketten indeholder en vejledning.

Indberetningsblanketten skal sendes til:

Skattestyrelsen
eKapital
Nykøbingvej 76
Bygning 45
4990 Sakskøbing

Blanketten kan også fås ved henvendelse til Center for eKapital på ekapital@sktst.dk

eller telefon 72 38 02 10.

Hent blanket 03.063

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.