Gå til indhold

04.003 - Oplysningsskemaet

Blanketnr.

04.003

Om blanketten

Denne blanket kan anvendes til at oplyse den årlige indkomst for personer, der driver erhverv, eller af personer der har skatteforhold, som betyder at de er oplysningspligtige.

Hvis du ønsker at tilvælge oplysningsskemaet, kan du fra primo marts skifte til oplysningsskemaet i TastSelv Borger. Hvis du anvender oplysningsskemaet, bliver du omfattet af andre og skærpede bøderegler.

Personer, der er omfattet af digital pligt, skal benytte TastSelv Borger. Du kan sende den udfyldte blanket til os ved at logge ind på skat.dk og vælge:

Kontakt → Skriv til os → Indsend oplysningsskema for 2023 

Personer, der ikke er omfattet af digital pligt, kan også vælge at sende blanketten som fysisk post.

Hvis du har indsendt oplysningsskemaet for 2023 på papir, kan du først forvente at modtage årsopgørelsen for 2023 i slutningen af året 2024.

Postadresse:

Skattestyrelsen
Postboks 9
4930 Maribo


Hent blanket 04.003 for 2023

Hent blanket 04.003 sammen med 04.068 (aktiebilag)

Regnskabsoplysninger 2023

Hent ekstra sider til supplerende regnskabsoplysninger

Se, hvordan du oplyser virksomhedens resultat (oplysningsskema) 

Hent blanket 04.003 for tidligere år

2022   2021

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.