Gå til indhold

04.068 - Bilag til oplysningsskemaet - Aktier og investeringsbeviser

Blanketnr.

04.068

Om blanketten

Denne blanket anvendes til at oplyse den årlige indkomst for personer, der driver erhverv, eller af personer der har skatteforhold, som betyder at de skal anvende oplysningsskemaet.

Du kan se og udfylde dit oplysningsskema for 2023 i TastSelv fra medio marts.

Hvis du sender blanketten som en vedhæftet fil i en mail til Skattestyrelsen, skal filen først gemmes på din egen computer, før filen vedhæftes mailen.

Du kan sende den udfyldte blanket til os ved at logge ind på skat.dk og vælge:

Kontakt → Skriv til os → Indsend/Indberet til os (fx blanket).

Du kan også sende den udfyldte blanket som fysisk post.

Oplysningsskemaet sendes først på papir i slutningen af maj 2024. Hvis du indsender oplysningsskemaet på papir, kan du først forvente at modtage din årsopgørelse i slutningen af året 2024.

Postadresse:

Skattestyrelsen
Postboks 9
4930 Maribo


Hent blanket 04.068 2023

2022   2021


Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.